tisdag 14 februari 2012

Alla Hjärtans DagJag är splittrad kring alla hjärtans dag. Jag gillar inte att det ska köpas en massa grejer. Jag gillar inte att det i skolan blev så tydligt vem som var populär och vem som inte var det. Men jag gillar tanken på att använda en dag åt varandra. Det behöver heller inte vara ens hjärtevän, det kan även familj och vänner. Men såna dagar borde finnas en gång i månaden. Eller en gång i veckan. Minst. Så därför kommer jag inte köpa något till Kalle och han kommer inte att köpa någonting till mig, denna alla hjärtans dag. Förra året deklarerade jag i en insändare till DN hur mycket jag älskar honom. I år kanske jag bara säger det. Eller så övar vi lite på brudvalsen, eftersom vi ska gifta oss i höst.


a Bientôt!

5 kommentarer:

 1. vad roligt med bröllop! och jag håller med om alla hjärtans dag, vi köper inte heller något till varandra. Men det är fint att fira kärlek!

  SvaraRadera
 2. Åh har ni bestämt datum för bröllopet nu? Så underbart! Jag ser fram emot att få läsa en massa om det under året!

  SvaraRadera
 3. Blommorna i skolan minns jag. Nuförtiden har liksom utanföskapet bleknat och det svider inte i hjärtat längre, det har läkt ut.
  Alla hjärtans jag ser det mer som ett tillfälle att verkligen uppmärksamma den man har kär. Uppmärksamhet är sånt som alla behöver. Vi som varit gifta i några år kan behöva en liten påminnelse om hur bra både en själv och ens partner är och hur mycket man älskar varandra. Såna här påminnelser i vardagen gillar jag. Något som lyfter den grå slöjan liksom.
  Men likväl! Varför inte bara gå en promenad med sin bästa vän lilla syster och hålla i handen, eller ringa sin snälla mormor och prata lite strunt.

  SvaraRadera
 4. Men å ska ni gifta er???? Unga tu!! Så härligt! Underbart.

  ps. ja den där festklänningen i röda nyanser skulle du ha slagit till på, den ser ut att ha varit superfin på dig. Fast det är ju allting i o f s :)

  Kram Carro

  SvaraRadera