tisdag 14 februari 2012

Klänningar jag aldrig köpte

Det händer att jag hittar klänningar jag inte köper. Det kan vara att de är för små, att modellen inte passar mig eller att jag inte har råd just då. Då är det bra att kunna ta bilder på kläderna så att man kan komma ihåg dem ändå. Här är mina 5 favoriter från min mobil! 

 Denna vårkappa hittade jag på Myrorna i Sundbyberg. Någon månad senare hittade jag klänningen  som hörde till, i samma tyg och allt, fast på Beyond Retro. Kommer inte ihåg varför jag inte köpte denna, men jag hade nog inte använt den.

 En söt liten bakelse som jag hittade på Myrorna i Jakobsberg. Den var inte så dyr men ganska skör, även om det var mint condition med prislappar kvar och allt.

 En lila dröm från Beyond Retro. Denna ångrar jag att jag inte köpte, men jag behövde inga festklänningar resonerade jag. Älskar tyget!

 En grön liten festklänning på Myrorna i Sundbyberg. Beate köpte en liknande som hon hade på en bal, men denna är i lite annan modell. Gillar den, men den är absolut för liten för mig!

Ännu en squaredanceklänning. Denna ångrar jag ibland också att jag inte köpte, men den var lite konstig i modellen, väldigt lång i överkroppen, vilket jag täcker över här med mitt skärp. Älskar färgen och att den är rutig. Vågbandet är också väldigt fint.


a Bientôt!

5 kommentarer:

 1. You have a fabulous sense of style.

  I am loving that first jacket.

  SvaraRadera
 2. Den rutiga och lila skulle jag nog tagit med mig hem, mest för att jag är så himla dålig på att låta bli att köpa fina klänningar - även om jag inte behöver dem.

  SvaraRadera
 3. Det här dilemmat känner man ju igen...

  SvaraRadera
 4. men den där squaredanceklänningen har väl elsa billgren nu? har för mig att jag har sett den i hennes blogg någon gågn. roligt!

  SvaraRadera
 5. jag gör likadant.. tröstar mig med en bild i alla fall när jag inte har råd att köpa :p
  PUSS

  SvaraRadera