torsdag 25 mars 2010

om alla vore som jag

Book of Miri gjorde ett intressant inlägg, om alla vore som henne. Här är om alla vore som jag:

Skulle det bli enorm efterfrågan på böcker, för jag älskar böcker. Speciellt de av Bodil Malmsten, Tove Jansson och andra lite udda författare.

Alla skulle komma i tid hela tiden, så den akademiska kvarten skulle gå åt andra hållet.

Det skulle vara rent överallt för vi är väldigt renliga av oss.

Alla second hand-butiker skulle gå vansinnigt bra, så det skulle startas nya hela tiden. Var sakerna kommer ifrån är det ingen som vet, men det skulle behövas en del. Speciellt av 50- och 60-talarna.

Promenad skulle bli den nya träningsformen, eftersom ingen skulle springa på gym. För segt.

Städerna skulle stanna upp ibland bara för att titta på allt runt omkring, alla byggnader och detaljer. Men det skulle snart komma igång igen.

Det skulle spelas klassisk musik lite för sent på kvällen. Men det gör inget.

Mataffärerna skulle gå jättebra, speciellt ICA eftersom alla skulle ha kundkort och handla jämt eftersom mat är det roligaste att handla näst efter loppisprylar.

Det skulle behöva öppna fler konditorier. Helst med fin inredning i 50-talsstil.

Alla skulle sopsortera ganska bra vilket leder till bättre miljö. Eftersom alla skulle tycka att miljön var viktig skulle vi gå ihop så att miljöförstöringen upphörde.

Det skulle inte visas så mycket dokusåpor och troligen ingen reklam på TV. Om det ens fanns reklam skulle det vara stora reklamtavlor på taken som man bara såg när man var ute på takterasser. De skulle även lysa fint, som stomatol-skylten.


Men om alla vore som jag skulle jag inte stå ut. Fast rent skulle det va iallafall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar