söndag 2 september 2012

Amanda & Kalle 2012

Inbjudningarna är sedan länge utskickade till släkt och vänner, och nu börjar svaren ramla in. Snart gifter vi oss, jag och min kära Kalle och för några månader sedan satt vi och pysslade med vår inbjudan. 

 Rosa och rött är ungefär de två bästa färgerna och tillsammans blir det flott. Därför fick inbjudna bli rosa, röd, grön och lite cerise. Vi satt och pysslade med detta efter jobbet och scannade, färglade, skissade och gjorde om. Tills detta visades på skärmen. Detta är insidan, som åtföljs av mer information kring festen, platsen och tiden.

Och framsidan ser ut på detta sätt - ett blått band med våra namn och vårt datum. Det är nu temat för resten av festen, dessa kommer synas lite varstans. Jag funderar på att rama in en eller kanske två. Jag har skissat med blyerts och tusch, sedan scannade vi in allt och färglade och omarbetade i photoshop. Det har varit jättekul att göra, vi skrev ut hos crimson, väldigt smidigt! Rekommenderas! Blev mycket billigare att göra egna än att beställa färdiggjorda. Nu väntar vi bara på dagen D.


a Bientôt!
4 kommentarer:

 1. Gud vad roligt!
  Och jättefin inbjudan, lycka till med allt nu!

  SvaraRadera
 2. Ååååh! Vi har samma bröllopsdatum! Dock gifte jag mig 2007 :) Trettonde oktober är bästa datumet, trust me.

  SvaraRadera
 3. Så fina!
  Och vad roligt att bröllopet är på gång!

  SvaraRadera
 4. Spännande!! så kul, grattis :)

  SvaraRadera