tisdag 3 januari 2012

Utsikter för 2012

Detta år tror jag kommer bli så himla bra! Här är en lista på sånt som jag ser fram emot och som jag planerar inför det kommande året.♦ Jag ska sätta igång min träning som legat på hyllan ett tag. Jag tänker mig promenader tidigt på morgonen och simning på onsdagar.

♦ I vår vill jag ha picknick och börja hänga på balkongen. Jag ska införskaffa lampor i olika färger för just det ändamålet.

♦ Jag ska skaffa massvis med blommor, både till inomhus och till balkongen. Kanske odla något också?

♦ Jag och Kalle ska planera sommaren noggrant så att vi kan vara mer lediga tillsammans. På min lista över sånt jag vill göra i sommar står - Småland i två veckor, åka på självplock, gå på loppis, åka till Landsort en vecka, ha picknick, åka båt, kanske åka till någon fin stad någonstans.

♦ Ta mer ledigt, så att man hinner med det man verkligen behöver göra ibland: att bara vara.

♦ Jag vill koka egen sylt på de bär vi plockat med oss från sommaren.

♦ 2012 vill jag ska bli ett riktigt miljöår; ta hand om sina saker, försöka dra ner på inköpen, tänka till med maten man lagar, ta med sig tygkassar när (om) man är ute och handlar, sortera ännu mera nitiskt och kanske till och med odla eget.

♦ Jag skulle vilja sy mina egna kläder. Jag håller just nu på ett plagg, vi får se hur det går!

Det är väl vad jag hoppas på från detta år, men det finns såklart jättemycket mer, som att jag vill läsa ännu fler böcker, upprätta fler fotoalbum, bjuda över fina vänner på middag oftare och sånt.


Vad hoppas ni på från detta år?


a Bientôt!

3 kommentarer:

 1. Vad mycket fina och bra planer du har inför det här året. Jag planerar att stressa mycket mindre, ägna mer tid åt familjen, börja röra på mig igen så fort bebisen är född så jag kommer i mina klänningar i slutet av sommaren. Dessutom ska vi flytta snart till större boende och där tänker jag ägna många timmar åt att skapa mitt drömhem.

  SvaraRadera
 2. Jaaa, mer blommor! Det behöver jag också! Särskilt inomhus!
  Jag tror att ditt 2012 blir fantastiskt.
  Och tack för dina snälla ord.
  Ps. älskar din header ds.

  SvaraRadera
 3. Så mysigt att höra om dina sommarplaner! Att njuta av vintern men att samtidigt också få längta efter picnicar i parker och ute i naturen. Jag tycker att dina planer för nästa år är jättebra. Och realistiska! Själv känner jag att år 2012 blir mitt bästa år hittills. I Jag har precis vågat sluta på jobb som jag mådde dåligt av, för att istället följa mitt hjärta. Då kan det bara bli bättre :)

  SvaraRadera