lördag 14 januari 2012

Att köpa en Klänning

Jag har egentligen inte plats för fler klänningar. Då är det bra att jag ska sälja av några jag inte använder. Jag säger till sen när jag lagt upp dem på Tradera. Men så gick jag in på Beyond Retro igår, och kom inte hem med en, utan tre klänningar. Det är ofta så, om jag behöver en klänning och går ut och letar hittar jag inte. Om jag inte letar hittar jag nästan alltid, när jag väl gör det måste jag köpa, för jag har så himla konstig storlek. Och så är jag kräsen. 

 Idag ser jag ut såhär. Håret utsläppt för första gången på länge.

 Här är en av de tre klänningarna. De två andra är gamla, kanske 50-tal, denna ser ut som 50-tal, men den är nyare. Den är sydd med overlock-söm och man känner på tyget att det är nytt. Dessutom är dragkedjan nyare modell.

 Men jag gillar verkligen mönstret och färgerna! Och den stora kjolen, älskar tyget, och hur man sytt kjolen, att borden ligger som i och på vecken.

Till det har jag en kofta från Zara som jag haft länge, och så har jag ett skärp som jag använder ofta, från H&M för flera år sen. Ces't tout!

a Bientôt!

6 kommentarer:

 1. Sådär blir det ofta för mig med. Bästa klänningsfynden gör man när man inte letar eller kanske knappt har råd att köpa.

  SvaraRadera
 2. ÅH vilken FIN!!! är så himla nyfiken på de andra två nu :D
  hoppas du har en trevlig helg.
  KRAM från norrland

  SvaraRadera
 3. Helt fantastiskt fin!! Älskar färgerna!

  SvaraRadera
 4. Fiint! Färgerna passar dig perfekt!
  /Stephanie

  SvaraRadera