tisdag 29 november 2011

De som Fattas

Just nu är det en del bloggar som plötsligt försvinner, som inte kan blogga mer eller som helt enkelt bara sluta. Detta blir ett inlägg där jag radar upp dessa och kanske får jag ett svar på vissa av dem tog vägen. För det var ju himla bra bloggar verkligen! Här är några favoriter som plötsligt försvunnit av olika anledningar:Miri, en riktig favorit som valt att sluta. Hennes blogg var en de första jag läste. Det känns himla tomt!

Glamour och Fläskpannkaka: Var en av mina första läsare som både länkade till mig och började kommentera flitigt. Vart tog du vägen? Häftigare garderob får man leta efter!

Garderobstankar: Fina Catrin som drev en väldans trevlig vintageshop på nätet som lade ner den och nu även bloggen. Kommer ni ihåg Catrin?

Elinkan: Fanns på Radarzines hemsida men inte längre. Är det någon som vet vart hon tog vägen?

Sugartime: Skrev om många fina saker: loppisfynd och sina tankar om olika saker. Saknar verkligen denna blogg! Vet inte om hon slutat permanent, en dag slutade inläggen ramla in helt enkelt.

En magisk purt till en annan värld: Fina Moa som skrev om sitt pyssel och sina fina kläder.

Oh Darling: Hon slutade blogga precis när jag började. Hon hade en trevlig blogg och några av de finaste klänningar jag sett. Vet inte som blev av henne, vet ni?

Vintagesmulor: Frida som driver Vintagesmulor fortfarande har slutat blogga, en riktig förlust. Hon skrev de roligaste texterna och hade den bästa humorn. Vad gör du nu för tiden Frida?


Jag tänker på er ibland. Undrar vad ni gör. Hoppas ni kommer tillbaka nån gång, om ni gör det, säg gärna till!


Vilka bloggar saknar ni?

8 kommentarer:

 1. Saknar också typ alla dem! Hallå vad tog de vägen?

  SvaraRadera
 2. Javisst är det hemskt! Särskilt när de försvinner pangbom sådär! Jag saknar särskilt Moa.

  Underbar sälaffisch!

  SvaraRadera
 3. Saknar också sugartime, läste så fort jag såg ett nytt inlägg. Det är så synd när det läggs ner sådär. Men ja, vissa saker prioriteras mer än andra i olika skeden i livet :)

  Sv: Jo fast har lagt märke till att en del av klänningarna jag hittar är i storlek 38, dock trissas dom upp i pris så jäkligt så hinner knappt med att buda i sista minuten för det blir så fasligt högt.
  Oh tack för länken, vad fina ljusstakar det fanns!

  Juste förresten, vad jobbar du med? :)

  SvaraRadera
 4. http://radarzine.com/elinkan/

  SvaraRadera
 5. Ida: Ja verkligen, det undrar jag med!

  Malin Ahlin: Ja det är himla synd! Saknar också henne! Åh tack så mycket!

  Nicole: Samma här! Det var en himla trevlig blogg!

  Ja det är synd med tradera, men man kan också gå på loppis och kika lite! 38 är en bra storlek att leta efter! Varsågod, ibland kan man hitta massa kul!

  Jag jobbar extra på en affär som säljer presenter och kläder och lite inredning. Annars pluggar jag Informationsdesign med inriktning rumslig gestaltning! Själv då?

  SvaraRadera
 6. Ibland kan ju livet ta en annan vändning och man prioriterar andra saker än att blogga. Glamour och fläskpannkaka är den blogg jag saknar...hon gjorde ju regelbundna inlägg...

  SvaraRadera
 7. Gila: Ja absolut! Synd bara när man inte vet hur de har det! Jag saknar henne också!

  SvaraRadera
 8. saknar jag också, alla de där som du nämnde typ.

  SvaraRadera