fredag 20 maj 2011

Svaren

Här kommer svaren på alla era frågor! Hoppas ni blir lika glada över svaren som jag blev över frågorna!

Gila: Bästa loppis i Stockholmsområdet?

Svar: Mina favoriter i Stockholm är nog myrorna som ligger lite utanför stan, stadsmissionen och läkarmissionen och så Erikshjälpen. Dock är loppisarna i mindre städer de absolut bästa!

Angeliqa: Åh så roligt! Jag älskar att ställa tusen frågor. Jag försöker dock begränsa mig nu.
Hur träffades du och Kalle?
När planerar ni att gifta er (alltså om ni är inne på de planerna)?
Hur ser ditt drömboende ut? Vart ligger det?
Om du fick bosätta dig vart du ville i hela världen (och ta med hela din familj och vänner), vart skulle det bli då?
Vilken är enligt dig själv, din finaste egenskap?

Svar: Åh så många frågor! Kul!

Jag och Kalle träffades på ettan i gymnasiet, jag blev kär direkt, och efter någon månad blev han också det. Här har jag skrivit mer om när vi träffades. Jag är verkligen glad att jag har Kalle, han är min bästa vän och jag är himla glad i honom.

Vi pratar om att gifta oss, men det är fortfarande en ekonomisk fråga, så vi får se helt enkelt! Det är så himla mycket olika saker som ska pratas och diskuteras om; när, var, hur mycket, hur många? Jag får återkomma om det helt enkelt!

Mitt framtida drömboende ser lite olika ut varje gång jag funderar på det, men just nu är det en stor villa någonstans lite utanför en större stad. Det skulle vara en äldre villa där mycket av det gamla var kvar så att vi själva fick renovera upp det till vad vi vill ha. Starka färger, loppisfynd, barnvänligt och egengjorda grejer. Mitt nutida drömboende är nog det vi har nu, är så himla nöjd med det!

Om jag fick bo var jag ville skulle det nog vara i Sverige, jag älskar klimatet när det är stor skillnad mellan årstiderna, det är så vackert, men det skulle vara spännande att prova lite andra ställen, kanske Frankrike?

Min finaste egenskap är nog att jag kan se det fina i mycket. Både vardagen och personer.

Mi: Hur träffades du och Kalle?

Svar: Vi träffades på gymnasiet och jag blev kär i honom ganska direkt. Efter ett tag blev han också det och så i oktober blev vi ett par. Här har jag skrivit mer om när vi träffades.

SiriusMusta: Vad skulle du aldrig köpa på loppis?

Svar: Jag skulle aldrig köpa något jag inte gillar eller inte tycker är fint. Jag har lite svårt för 80-talsgrejer oftast, men om jag hittade något jag gillade därifrån skulle jag köpa det om jag behövde det.

Fifi: Tänk dig 5 år fram i tiden, hur skulle du vilja att en helt vanlig dag ser ut då?

Svar: Då skulle jag vilja att dagen började tidigt, äta en bra frukost och läsa tidningen. Ta sig in till jobbet, som inte ligger så långt från bostaden. Jobbet är hektiskt med mycket att göra men det är så roligt att jag inte märker det. På vägen hem funderar jag över helgen eller vad som ska hända på kvällen. När jag kommer hem äter jag och Kalle middag tillsammans, och det är alltid trevligt. Vi pratar om semester, jobb och vad vi ska göra i helgen. När vi ätit klart diskar vi tillsammans och sedan kanske vi går en promenad. Eller så kanske jag syr, målar eller fotar. Om vi bor nära några vänner kanske vi går förbi där en sväng. Sedan läser vi varsin bok innan vi somnar och sedan börjar det om. Jag hoppas att jag fortfarande ska se det vackra i vardagen och vara lycklig. Det är en av de versioner jag hoppas på.

a Bientôt!


3 kommentarer: