torsdag 16 december 2010

Kökstextilier

Jag älskar mina kökshanddukar. Ett tag lät jag dom hänga framme och inte användas. Men nu används de flitigt här hemma. Här är några favoriter.

Här är en av mina absoluta favoriter, från Almedahls. Som ett litet kafferep.

Med frukter, också Almedahls.

Med bullar, också Almedahls.

Och med mat, än en gång Almedahls.

Sedan köpte jag denna en gång på en loppis i Nässjö. Den är jättesliten (använder den jättemycket) Den är tänkt att vara som en bra present på alla möjliga olika höjdpunkter i livet, som förlovning, myndighetsdag eller kanske födelsedag. Det är en gammal Almedahls. Ser ut såhär nu!

En fin en från Konsum med Stig Lindebergs mönster fallande löv. Har även 6 koppar.

Tre fina i vitt. Den rutiga är från Indiska förra året. Den vita med röd rand är från en fin loppis i Gamleby. Den vita hittade jag i skåpet idag, med monogram och allt, men jag vet inte var den kommer ifrån... Himla fin är den i alla fall.

Sedan har vi ju också den här gamla klassikern, persons kryddskåp av Astrid Sampe. Tycker den passar himla bra bland alla blåa köksluckor och det rutiga golvet.

Sen att det står mitt namn på den gör den ju inte sämre!

Vilken ska man skaffa härnäst? Denna kanske? Eller denna? Den här är också jättefin! Denna är en favorit. Denna passar ju fint nu! Eller varför inte denna? Vilken är er favorit?

a Bientôt!


5 kommentarer:

 1. De två översta är ju helt underbara har inte sett dem förut.

  SvaraRadera
 2. Randiga Tråden: Jag har inte heller sett dem på något annat ställe än när jag köpte dom. Det kanske var en begränsad upplaga?

  SvaraRadera
 3. åh, verkligen jättefina!

  SvaraRadera
 4. den översta och den med mat är fantastiska!

  SvaraRadera
 5. Kajsa: Åh tack så mycket!

  Angeliqa: Jag gillar också dom!

  SvaraRadera