tisdag 3 augusti 2010

Att ha tur när man verkligen behöver det

Idag hände en så konstig sak.

Jag och Kalle skulle hem efter att ha varit på stan och skulle då ta med min cykel som stått vid stationen. Eftersom den stått ett tag var jag glad att den var kvar. Men så upptäckte vi att det inte var något luft i däcket alls. Vi trodde först att det var punktering, men det visade sig att någon hade snott massa delar på ventilen. Troligen för att någon hade snott deras o.s.v. Vi stod och undersökte cykeln då han som står bredvid oss med sin cykel säger att han har lite delar. Det visar sig att han har massa delar eftersom hans cykel också är trasig. Vi får delarna vi behöver till ventilen och när vi monterat det går vi till Statoil som ligger nära. Vi pumpar däcket och allt fungerar. Vi hade sån oerhörd tur, att han hade delar som passade och inte ville ha något för det heller! Att det finns så otroligt snälla människor. Nu kan jag cykla till jobbet som alltid!

Så tack än en gång du som hjälpte mig med cykeln vid Solna Centrum! Det underlättade verkligen jättemycket och jag är fortfarande så glad att det löste sig!

Hoppas ni också haft en tur-dag!

a Bientôt!


4 kommentarer:

 1. så bra att allting löste sig!
  Innan jag skaffade bil cyklade jag jämt. Till och med på vintern,jag skaffade dubbdäck!

  SvaraRadera
 2. Han ni fick sakerna kanske handlar efter "givandets princip".inget kommer varken in eller ut ur en knuten näve. Pay it forward! :-)

  SvaraRadera
 3. Älskar folk som är vardagssnälla. Som Gila säger, pay it forward. När du ser mig stå och grina över en trasig matkasse utanför solna centrum kan du hjälpa mig. :D

  SvaraRadera
 4. Vintagesmulor: Ja det gör jag också! Det är klart, och sen bjuda på kafferep!

  SvaraRadera