lördag 24 juli 2010

Rundvandringen fortsätter...

...Till sovrummet! Här och i vardagsrummet är det mest klart. Det är ett ganska stort sovrum, så vi har ställt in en del grejer längs väggarna. Ett sminkbord, två byråar och en fåtölj. Och så de obligatoriska tyllgardinerna!

Lite av sminkbordet, fönstret med hortensia och golvet. Ursäkta att bilderna är lite mörka, det är svårt att fota på kvällen...

Karta över sängen! Detta var det enda stället den fick plats på!

Saturnuslampan!

Stringbokhyllan. Här kommer jag flytta runt en del!

Kalles byrå, en affisch jag gillar väldigt mycket! Vi köpte den i Norrköping på samma museum där Kalle ställde ut bilder i våras.

Här är den lilla genomgångshallen mellan sovrummet, stora badrummet och arbetsrummet. Den är målad ljusblå, men det kanske inte syns så bra på denna bild...

Stora spegeln och lite av sovrummet. Då är det bara två rum jag inte fotat och det är badrummet och arbetsrummet. Badrummet är bara ett vanligt med vitt kakel, det kanske kommer en bild senare om jag hittar på nåt kul med det. Arbetsrummet är det rum som är minst klart av alla rum, så det får bli senare. Sedan finns det en liten toa i början av lägenheten jag kanske visar en bild på.

Hoppas ni är nöjda med rundturen!

A Bientôt!




4 kommentarer:

  1. Oh ja - tack för rundturen. :)

    Och grattis till semestern!

    SvaraRadera
  2. Tack för rundturen! Ser en massa fina prylar

    SvaraRadera
  3. Catrin: Åh tack så mycket! Ska bli riktigt skönt!

    Lonesome Mama: Åh tack!

    SvaraRadera
  4. så fint!
    kartan över sängen passar verkligen bra där!

    SvaraRadera