onsdag 3 april 2013

Accessoarer 1.0

Nu blev det visst ett litet i uppehåll över påsken här! Jag är tillbaka igen och har börjat ex-jobb denna vecka. Ska bli spännande! När solen börjar kika fram är det läge att ta fram alla solglasögon! Jag kollade igenom mina gömmor och hittade alla dessa. 

Ett par som jag köpt i någon liten butik någon gång när jag gick på gymnasiet. Hornbågat är snyggt, men inte så bekvämt.

Dessa fick jag av pappa som han köpt på taxfree men inte ville ha själv. Perfekta pilotmodellen från Ray Ban!

Dessa är nog de galnaste jag har, men jag har en förkärlek för runda solglasögon. De är från Glitter och borde användas oftare.

Ett par favoriter som jag köpte på Indiska och som hållt så länge som 6 år. Älskar dessa, de ser fint 60-taliga ut.

Dessa är samma som ovan fast de är i färgen beige. Gillar dessa lika mycket, men använder dessa mer eftersom jag gillar varma färger i solglasögon.


Den senaste tillskottet, cateyes från Lindex. Har inte hittat några jag gillat förrän nu. Det känns bra.

Kalle tycker att dessa är finast på mig, en lite kantigare modell från Beyond Retro. Hoppas de har kvar dessa, de är lite repiga efter att ha tagit en sväng i väskan.  

Dessa runda är trevlig färg på, men de är ganska stora. Gillar att de ser ut som sköldpaddskal. Har ingen aning om var dessa kommer ifrån, men kan gissa på H&M.

Som sagt... runda... Dessa är köpa på en loppis, de var mint-vintage från 60/70-talet och jag är väldigt glad i dom, orange är en fin färg och runt är en fin form och 60-talet var bra.a Bientôt!


1 kommentar:

  1. De vita, runda var absolut finast på dig. Jättesnygga!

    SvaraRadera