måndag 6 augusti 2012

Att välja hösten

När jag säger att vi ska gifta oss på hösten är det många som frågar varför. Och det kan jag ju förstå, hösten är för många förknippad med regn, rusk och stanna inomhus hela tiden. Hur mycket jag än älskar sommarens vackra solstrålar, vårens skira grönska och vinterns vita skrud kommer jag alltid älska hösten lite lite mer. För mig och Kalle är hösten även viktig eftersom det var då vi blev ihop, vi gifter oss dagen innan vi firar 7 år som ett par. Sedan har jag alltid sett mitt bröllop i höstskrud ända sedan jag började fundera i de banorna. Bilden talar även för sig själv, tänk att ha vackert väder med gula löv i alla träd. Bilden är tagen mitt i oktober förra året. Sedan om det regnar brukar det ju betyda tur för brudparet!


a Bientôt!5 kommentarer:

 1. Så himla himla himla fin bild. Och fint med bröllop! <3

  SvaraRadera
 2. Åh, jag håller helt med! Hösten är fantastisk... Vill nog också gifta mig på hösten.

  SvaraRadera
 3. Tror ert höstbröllop kommer att bli himla vackert!! Sommaren är fin men tycker nog att hösten är lite mer magisk ändå...

  SvaraRadera
 4. Gud vilken vacker bild! Så höstig och färgglad <3

  SvaraRadera
 5. Jag skulel vilja säga att ett bröllop i vilken skrud som helst är den ultimata bara det är i den skrud som brudparet vill. Det blir nog magiskt ert bröllop. Just för att ni själva valt det exakt så!

  SvaraRadera