tisdag 3 juli 2012

Småland tur och retur

 Vi var i Småland i helgen, jag, Kalle och våra föräldrar. Tänk att hans föräldrar snart är mina svärföräldrar, det är grejer det!

 Jag hade min bästa klänning och inget smink.

 Jag är så himla glad i Småland. Det är fint där.

 Här är vi alla på Fästad-station som inte längre används. Den är igenvuxen och det känns nästan lite sorgligt att tänka att det en gång fanns ett fint stationshus här. Vi hade mycket och inget för oss i Småland, vi åkte på loppis och låg i hängmattan och åt god mat. Som man brukar göra i Småland.

När vi kom hem började vi släpa runt saker för att göra ett stilleben, resultatet får ni se snart!


a Bientôt!
4 kommentarer:

 1. hallå! nu håller jag nog på att dö fästad mellan överum och gamleby?

  SvaraRadera
 2. men de bort ju typ 10pers där, vad är oddsen? jag kan också säga att jag förlorat tradera auktioner mot dig (klänningar etc) som du senare lägger ut här... men är det du eller kalle som har anknytning till Gamleby? (var jag är uppväxt)
  KRAM (Fr. Lotta)

  SvaraRadera
 3. Lotta: Ja verkligen, förra gången jag skrev om Småland nämnde jag Tofvehult, då var det någon som bodde där som läste bloggen :) Jaha va konstigt, vilka kan det ha varit, någon nyligen? Det är Kalles pappa som är uppvuxen i Småland, och Kalle har varit där mycket i sin barndom. Jag är himla glad i Småland, vi bodde i Nässjö två år efter gymnasiet, och där trivdes vi, även om det var litet. Kul att du läser min blogg och att vi hade en del gemensamt med klänningar och städer :) KRAM

  SvaraRadera