måndag 2 april 2012

Att sortera i vårsolen

Igår hade vi ju en städdag, men jag måste också få pilla och flytta runt saker. Den här gången fick den bli stringhyllan. 

 Vi hade haft samma väldigt länge, med lite böcker här och där  uppblandat med lite småprylar, så vi valde att färgsortera. Ena sidan färgglad och andra sidan svart. Prylarna är en eklektisk samling barndomsgrejer, souvenirer, loppisfynd och kameror.

 Tänk att jag hade så mycket pocketböcker att det gick att sortera som en regnbåge! Och så många som har svarta ryggar!

 Älskar vår blandning av litteratur här i hemmet, som förutom studentlitteratur består av biografier, kärleksdraman och krigsskildringar. Gissa vem som läser vad!

Hmm... jag måste säga att jag gillar den svarta delen mer än jag trodde, monokromt kan vara så himla fint! Undrar vad som bli nästa grej i strinhyllan? Kanske såna här?

Vad har ni i era stringhyllor?


a Bientôt!

6 kommentarer:

 1. Alltså färgsortering får mitt hjärta att slå snabbare - fantastiskt!

  SvaraRadera
 2. Åh, såg allt en Kinsella bok i hyllan. De är så bra! :D

  SvaraRadera
 3. Så himla snyggt! Med det svarta mot det regnbågsfärgade, och själva prylarna är ju också otroligt fina. Själv har jag inte ens satt upp min stringhylla (för jag ska inte bo här så länge) och det är ju jättetråkigt för det är så fint att få möblera om i sina bokhyllor.

  SvaraRadera
 4. Åh vad snyggt du har gjort! Vad många fina och roliga grejer du har ^^

  SvaraRadera
 5. Jag älskar verkligen när folk färgkoordinerar sina böcker. Jag har en kompis som gör det och hon har tre eller fyra bokhyllor på rad som är så. Det är så himla fint. Själv har jag precis sorterat mina böcker men lite mer efter författare, höjd och tillgänglighet eftersom mina hyllor är lite olika placerade.
  Verkligen fint med kamerorna också. I like :)

  SvaraRadera