fredag 16 mars 2012

Paris Dag 4

Så kom dag 4, söndagen då vi skulle göra det som vi åkt hit för...

Vi åt frukost först, som vanligt blev det brunchen så att vi skulle hålla oss.

 Bakom Beate fanns en suspekt bild på en hamburgare, en svart hamburgare, en Darth Vader hamburgare. Vi åt aldrig någon, men nu ångrar jag nästan att jag inte gjorde det. Hur får man brödet svart förutom att bränna det?

 Vi åkte tunnelbana.

 Och ställde oss i en kö som sträckte sig 3 kvarter.

 Vi skulle på en Tim Burton-signering. Vi var här 3,5 timmar innan och stod och stod.

 Tim Burton har en utställning som skulle öppna på torsdagen veckan därpå, samma som vi hade sett i New York några år tidigare, en av de bästa utställningarna jag sett, rekommenderas varmt!

 Men det var inte varmt att stå och vänta. Av någon anledning var det denna dag då det regnade, den enda dagen på hela vår vistelse.

 Här var byggnaden! Ganska snygg, synd att man inte fick gå in på utställningarna denna dag...


 Yay vi ska träffa Tim Burton!

 Beate försökte ta en bild genom fönstret. Jag tyckte det var urtråkigt att köa.

Ballong! Hade kanske varit fin i vardagsrummet?

 Jag fördrev tiden med Beates mobil. Hon hade ett roligt mobilspel. Jag fick ibland springa och köpa mat och varm dryck, Beate ville helst inte lämna kön. Förutom för att fota genom fönstret då.

 Plötsligt blev det rörelse vid dörren, och så hade Tim Burton signerat klart. Efter 6 timmars köande hade vi inte fått någon autograf. Beate blev så ledsen.

 Vi skyndande oss in på ett café för att dricka något varmt och ringa mamma. Jag gestikulerar, som alltid när jag pratar i telefon.

 Stationen var i alla fin.

 Vi bestämde oss för att äta middag direkt och det fick bli där vi redan ätit en gång, Breakfast in America, fast på en annan gata.

 Älskar wraps med kyckling med avocado!

 Vi åkte till denna fina station som jag av någon anledning tyckte såg mer ut som en flygplats.

 Vi skulle ju se eiffeltornet!

Här är det i kvällsskrud! Så himla fint! Finast är att se det från Trocadero! Belysningen är gjord av Pierre Bideau och tornet av Gustave Eiffel.

Och det var den näst sista dagen i Paris!

a Bientôt!

4 kommentarer:

 1. NÄE Fyyy vad orättvist! Känns ju som att dom kunde haft en längd på kön som motsvarade dom som fick komma in. Lider med er!

  SvaraRadera
 2. paris som är så fint! hurra!

  SvaraRadera
 3. Åh, nej, vad synd att ni inte fick nån autograf!

  SvaraRadera
 4. Vad roligt med så mycket bilder. Vi har också precis varit i Paris, älskar Paris! Vad himla ledsamt att ni inte fick komma in och träffa Tim Burton :(

  SvaraRadera