onsdag 22 februari 2012

Solna Kyrka

Som ni läste i ett tidigare inlägg så har jag och Kalle nu bestämt datum för vårt lilla bröllop. Vi ska gifta oss i mitten på oktober, då har vi varit ihop i 7 år. Vi ska gifta oss i Solna Kyrka för den är så himla fin. Här är den när vi tittade på den i augusti förra året. Vi har verkligen haft svårt att bestämma oss, alla årstider är ju så himla vackra. Sommaren var vi inne på. Våren var vi inne på. Vintern var vi inne på, ett klassiskt vinterbröllop med rimfrost och marschaller. Men så kom december 2011 och ingen snö. Så vi tänkte om, till hösten istället. Jag har alltid velat ha ett höstbröllop. När alla löv är gula och solen skiner. Vi får hoppas att det är sånt väder dagen vi säger ja. Det blev många himla i detta inlägg, men ställ gärna frågor om ni undrar något!


a Bientôt!

3 kommentarer:

  1. Det är så roligt att ni ska gifta er! Hösten blir jättefint tror jag. Henke och jag har också bestämt årstid för vårt bröllop nu, men jag ska hålla inne på det lite till tror jag :)

    SvaraRadera
  2. Jorunn: Det ska bli jättekul! Jag höll också på det ganska länge, har verkligen varit velig vilket jag inte brukar vara annars!

    SvaraRadera