lördag 19 november 2011

Livrustkammaren

Denna dag har mest gått åt till att städa huset grundligt. Men mitt på dagen fick vi ett infall att åka på utflyt, så det gjorde vi! 

 Såhär ser jag ut i höstkläder, kappa vintage Betty Barclay, handskar Åhléns, halsduk gammal H&M Herr-avdelning, basker vintage.

 Vi åkte till Kungsträdgården och gick till Livrustkammaren där vi såg Kunglig Vintage. Så himla fint! Tycker även att den permanenta utställningen är himla bra, även om jag kan den utantill.

 Det fotades ingenting på Kunglig Vintage, tänkte om ni ville dit och se den själva. Jag tyckte det var himla spännande, det fanns både från 1905 fram till idag, med tonvikt på min favorit, 50-60-tal.

 Stockholm på eftermiddagen är himla fint, speciellt nu när det mörknar så fort!

 Kungsträdgården, med NK-skylten i bakgrunden.

Sedan åkte vi hem för att äta middag.

C'est Tout! a Bientôt!

5 kommentarer:

 1. Ah, Betty Barclay säger du och det ringer bekant i huvudet. Jag köpte en kjol på torget ganska nyligen, en mörkblå halvlång sak som jag fick för 50kr, hon som sålde den ville inte pruta eftersom det var en "Betty Barclay". Det sade mig absolut ingenting men kjolen var fantastisk så jag köpte den i alla fall. Vet du någonting om detta märke, är det någon gammalt fint eller vad?! Vore kul att veta! Tack på förhand! Ps. Du är jättefin i din mörkblå basker, vad vore hösten utan baskrar! D.d.

  SvaraRadera
 2. Pella: Det är ett anrikt märke från Tyskland, de tillverkar fortfarande kläder, men jag vet tyvärr inte jättemycket mer än så. Himla bra kvalitet är det i alla fall,så det var nog ett riktigt fint fynd du gjorde! Åh tack så mycket fina du!

  SvaraRadera
 3. Snyggt med röda handskar!

  SvaraRadera
 4. älskar första bilden! du är jättefin! och utställningen låter spännande.

  SvaraRadera
 5. Vilken fantastisk höstoutfit! Direkt tagen från Paris.

  SvaraRadera