onsdag 23 november 2011

En Tavelvägg

För ett tag sedan tog vi bort dörrarna till sovrummet, eftersom de efter ett år här inte stängts en enda gång. När vi tagit bort dörrarna såg det ur såhär en stund. Men så tröttnade jag och gjorde en tavelvägg istället. 

 Jag samlade ihop alla tavlor jag kunde hitta som gick att hänga upp och gjorde ett litet kluster mitt på väggen.

 Alla tavlor och bilder är favoriter, där man bland annat kan hitta mig och Beate på 90-talet, mamma och pappas första bröllopsfoto, vår gamla hund Tess, en bild på mig och morfar som är en favorit och Kalle för 4 år sedan. Sedan vill jag komplettera med fler bilder på vänner, mormor, farmor och farfar och annat fint.

Älskar att blanda gamla sköra ramar med konvext glas med ramar från IKEA med speglar samt tavlor som bara består av clips och glas. Himla fint!

a Bientôt!

7 kommentarer:

 1. fint! jag samlar för fullt till min vägg med :)

  SvaraRadera
 2. Regina! Åh tack så mycket! Vad spännande, hur går det?

  SvaraRadera
 3. Härlig vägg och ett väldans tjusigt nattlinne :) Min samling ramar växer så det knakar men kommer mig aldrig för att sätt upp dem :(

  SvaraRadera
 4. ..sakta med säkert! måste ta tag i att framkalla kort med, och jag har en tendens att skjuta det framför mig, men snart! kanske.. :)

  SvaraRadera
 5. Det är en härlig idé tycker jag. Det där med tavelvägg. Och framför allt att den får växa efter hand. Jag har samlat fina ramar från loppisar under flera år med ambitionen att fylla en vägg så småningom. Nu när vi flyttat till hus har vi avsatt en. Återstår att se när de börjar komma upp på den=)

  SvaraRadera
 6. Loppanpoppan: Åh tack så mycket! Ibland får man såna ryck och bara hänger upp massa tavlor, det är kul!

  Madeleine: <3

  Regina: Ja, det har jag med, man har ju allt i datorn tycker man...

  Nina: Det är så fint med olika tavlor, men man måste ha en bra plats också!

  SvaraRadera