tisdag 26 april 2011

Lite nya Fynd

Nu har vi varit på loppis igen och vi fyndade massa fint! För en gång skull fyndade vi faktiskt, vi har blivit lite kräsna i takt med att vi får fler och fler saker och mindre och mindre utrymme, nu byts saker ut, och då ska det vi köper vara bättre än det som redan finns. Vilket är svårt. Här är vad vi hittade!

En söt scarf som är perfekt nu i vår och i sommar. Tror den är 50-tal. 40 kronor.

En magnet. Fin!

En till magnet, också fin! (Jag har inte gjort kattvykortet, de delades ut i skolan en gång, och de sammanfattar frustration så himla bra tycker jag!)

Ännu en karta. Den är över Sverige och är från 1938. Älskar den! För 250 kronor blev den vår och den är hel och fin! Vi har bestämt oss för att börja samla på kartor, så nu samlas här på kameror, kartor och klänningar.

Det bästa fyndet är nog ändå den här lilla kameran, den är från mellan 1963-1967. Den är riktigt söt och man kan få bilderna "både i färg, svart/vitt och dia". Kalle hittade dessutom en uppfotad filmrulle i, som vi ska lämna in och få bilder förhoppningsvis! Filmen i gjordes bara på 60-talet, så det kan vara gamla bilder i! I'll keep you posted!

Sedan fick vi även en fin inflyttningspresent i helgen, tack så mycket allihopa, den ska få vara på balkongen!

a Bientôt!


5 kommentarer: