tisdag 1 mars 2011

Foto

Jag älskar foto. Det är ett fint sätt att uttrycka sig på och jag har tur att jag har några i min närhet som är riktigt duktiga på det.

Först är det ju Kalle som jag träffar varje dag. Han tar både analogt och digitalt, men det börjar mer och mer gå åt det analoga hållet, eftersom det är mer av en utmaning. Kalle gillar att ta tekniskt fina bilder, de är skarpa och fina och de redigeras alltid till att ha lite färg och starka kontraster. Det är fint. Om ni vill se mer av Kalles foton som han tar kan ni kolla på hans blogg och hans hemsida.

Sedan har jag ju Beate, min syster. Hon är också sjukt duktig, hennes bilder är mer mörka än de flesta, och hon har alltid en historia bakom. Gärna en lång en. Hon fotar både digitalt och analogt. Hon gillar svartvitt och hon gillar Tim Burton. Beate har en blogg där ni kan kolla på fler av hennes fina bilder.

En annan duktig fotograf med en väldigt fin blogg är Kalles gamla klasskamrat Emma. Hon tar ljusa och klara bilder som är väldigt fina allihopa med en speciell känsla. Hon har en fin blogg där hon lägger upp sina bilder och skriver om hur det är att studera på Gamleby Fotoskola. Kalle har många duktiga fotograf-vänner, men Emmas blogg läser jag regelbundet!

Sedan har vi också Karin, Kalles syster. Hon är en duktig fotograf som också är duktig tekniskt, att bilderna alltid är skarpa och fina. Hon läste fotografisk bild på gymnasiet och har tagit många fina bilder. På hennes blogg läggs det ibland upp fina bilder hon tagit.

Psst... Ser ni att jag uppdaterat min länklista?

a Bientôt!


2 kommentarer:

  1. Så många fina fotograftips. Jag ska kika in på allas bloggar en sväng.

    SvaraRadera
  2. första bilden så vacker och påtal om ett inlägg tidigare, jag kommer fortsätta följa din tjusiga blogg!

    SvaraRadera