onsdag 16 februari 2011

Middagen

Ikväll åt vi paj till middag, det var länge sedan och passar perfekt som matlåda dagen efter! Vi brukar mest äta paj med tomat och fetaost, men ikväll blev det med broccoli och trattkantareller, en ny favorit! Paj-skalet var enbart grahamsmjöl och till det hade vi sallad. Gott!

a Bientôt!


6 kommentarer:

  1. Ser gott ut! Ska du på antikmässan på lördag? vore skoj att träffa några av de bloggar man läser..

    SvaraRadera
  2. Mm, paj gör jag alltför sällan!

    Hm, storslagna var kanske lite överdrivet, men det kommer nog att bli väldigt fint och hemtrevligt!

    SvaraRadera
  3. Paj är ju bland det bästa som finns, just för att det är så gott dagen efter också!

    SvaraRadera
  4. broccoli och trattkantareller! åh så gott.
    pajskal blir alltid godast på grahamsmjöl tycker jag, lite mer mat och lite mindre degklump i magen.

    och faktiskt tycker jag nog att pajen är som godast till lunch dagen efter.
    smakerna har legat till sig och växt under natten.

    nu måste jag nog göra paj till middag.

    SvaraRadera
  5. ser grymt gott ut och paj är så gott!

    SvaraRadera