fredag 29 oktober 2010

Hej Beate!

Idag kommer min fina syster Beate hem till Stockholm! Hon har höstlov och kommer hit lite snabbt för att imorgon åka till Berlin och sedan komma hem på onsdag nästa vecka igen! Det ska bli så kul att ses igen!

a Bientôt!


7 kommentarer:

  1. det ska bli skönt att få komma hem och träffa dig! <3

    SvaraRadera
  2. Ah vad kul med systerbesök!

    tack, jag har alltid trott att jag inte passar i blått men jag har kanske haft fel?

    SvaraRadera
  3. Hej Amanda,

    Hittade inte någon mail adress till dej, får bli en hälsning här i kommentarsfältet istället.

    Come Again fyller 1 år och det skall naturligtvis firas! 3, 4 och 5 November kommer det att vara 20 % på alla varor i butiken!

    Jag önskar ju naturligtvis att så många som möjligt skall få reda på det, och jag skulle bli så himla glad ifall du ville tipsa om Come Agains födelsedags erbjudande på din blogg! Bland alla som tipsar om Come Agains födelsedags erbjudande med en bild från butiken+en länk till butiken, lottar jag ut ett presentkort á 400 kr på Come Again! (Presentkortet kommer att kunna användas under ett helt år, så man har gott om tid på sig att hitta något man vill unna sig.)

    (När du har tipsat om Come Agains födelsedags erbjudande, skicka ett mejl till mej på info@comeagain.se, med en länk till din blogg så är du med i utlottningen om presentkortet! )

    HURRA! Och tack!

    Varma hälsningar, Lina L

    www.comeagain.se
    http://komigenbloggen.blogspot.com

    SvaraRadera
  4. Vad roligt med besök av din syster! Hoppas ni får trevligt!

    SvaraRadera
  5. Jäklar vad snygga ögonbryn hon har! Söt syster. :)

    SvaraRadera
  6. sv; Vi träffades för 6 år sedan genom en gemensam bekant. Läget var dock väldigt komplicerat då och jag mådde inte alls bra så det tog ett bra tag innan det tillslut blev vi. Vi umgicks mycket innan och det fanns känslor där hela tiden, men det tog alltså två år innan vi blev tillsammans. :)

    SvaraRadera