fredag 3 september 2010

Beautiful Blogger Award

Idag upptäckte jag att jag nominerats till Beautiful Blogger Award av finaste Vintagesmulor. Jag blev ju nästa lite rörd! Om inte rörd så blev jag väldigt glad!

Det fungerar så att jag ska skriva 7 saker ni inte visste om mig och så ska jag sedan utmana 7 bloggar som också ska skriva 7 saker om sig själva och nominera 7 andra bloggar och så går det vidare!

Här är i alla fall mina svar, 7 saker ni inte visste om mig:

1. Jag har en brudklänning från 50-talet i garderoben jag köpte på en loppis i Nässjö. Den är fin i spets och långa ärmar. Jag kan inte ha den själv och jag ska inte gifta mig än på några år. Men jag gillar den så den ska få hänga där tills jag vet vad jag ska göra med den. Någon dag ska jag fota den och visa den för er!

2. Jag önskar att jag kunde spela piano. Någon gång ska jag ta kurser, men jag behöver nog ett piano först!

3. Jag är jättebra på Guitar Hero. Det är mitt bästa TV-spel! Vissa låtar kan jag spela gitarr till samtidigt som jag sjunger i micken, allt på inställningen Hard. Bästa låten är Assassin med Muse. Jag kan också spela Hot For Teacher, fast på Medium.

4. När jag och Beate såg Bröderna LejonhjärtaStadsteatern nu i vintras var vi äldst. Förutom alla föräldrar såklart. Jag var den enda som grät genom hela föreställningen.

5. När jag var liten sa jag mogetti, hinka och spimmi. Det betydde spagetti, skinka och spindel.

6. Det var ett tag när jag hade 23 par jeans. Nu har jag ett par och de används nästan aldrig.

7. Jag har oerhört lätt att snöa in på saker, då kan jag sitta och leta upp fakta om något specifikt i flera timmar i sträck, det har varit allt möjligt genom åren, men nu senast var det spöken så nu är jag mörkrädd...

Jag utmanar:
A Bientôt!4 kommentarer:

 1. Wow, om du är så bra på guitar hero så låter det som att du har goda chanser att bli lika bra på piano.

  SvaraRadera
 2. Kluturgryningen: Haha ja det hoppas jag med!

  SvaraRadera
 3. Jag gjorde äntligen utmaningen! hade totalt glömt bort det hela, tänkte jag skulle göra det nästa dag och sedan så snubblade jag över en massa dagar på någevis.

  Åh vad jag skulle vilja ha sett Bröderna Lejonhjärta, jag såg en annan musikal version med min far för ett par år sen, något av de finaste jag sett.

  SvaraRadera
 4. Krumelurpillret: Jaha va kul! det ska jag genast kolla in!

  Ja den är så himla bra! Jag tröttnar aldrig!

  SvaraRadera