söndag 22 augusti 2010

Hejdå Beate!

Idag åker Beate iväg. För hon ska plugga i Hudiksvall på Forsa Folkhögskola. Hon ska läsa foto. Och jag vet att det kommer gå jättebra. Hon ska starta en blogg om sin skola som jag ska lägga upp sen.

Vi kommer troligen brevväxla och höras av. Men hon kommer inte hem igen förrän i oktober. Så det är lite sorgligt men o så roligt för henne för hon har länge velat flytta och prova lite själv.

Så lycka till nu Beate, det kommer gå jättebra och du har alltid en säng här hemma hos oss och säg bara till så ringer jag.

A Bientôt!
5 kommentarer:

 1. jobbigt när kompisar flyttar.
  Roligt att du fick gå på fest på beyond retro. Jag hann tyvärr inte besöka den på zinken i somras, men ser fram emot att besöka den senare.

  SvaraRadera
 2. Oktober är här fortare än du anar...jag har också pluggat på fhsk och åkte hem först till jul...för de var så himla skoj!

  SvaraRadera
 3. Glamour: Verkligen! Det är en bra butik, kan rekommendera den varmt!

  Gila: Jaha va kul, hoppas hon också tycker det! Läste du också foto?

  SvaraRadera
 4. Jag läste media. Folkhögskoleåret har gett mig vänner för livet och en jätterolig tid som jag minns med skratt och glimten i ögat.Önskar alla att få gå minst ett år på fhsk:a. Så roligt!

  SvaraRadera
 5. Gila: Jaha ok, det låter intressant! Va kul att det har varit så kul för dig, jag har hört att folkhögskolor är de roligaste! Ska berätta det för Beate sen när jag pratar med henne!

  SvaraRadera