Till boken fick vi också ett grytunderlägg i form av en våffla. Fin!
Så han tog sin våffla med sylt och gräddfil. Att äta våfflorna med gräddfil och sylt är något min farmor tagit med till familjen. Det blir inte lika fluffigt som med vispad grädde, men mycket mer syrligt tillsammans med sylten. Rekommenderas!
Så här såg min våffla ut istället, med gräddfil, kaviar och rödlök. Trevlig lunch!
a Bientôt!
Jag gjorde också våfflor till frikort idag. Det är ju så gott och enkelt. Jag brukar ha gräddfil och finhackad rödlök eller purjolök på mina.
SvaraRadera//Linda
http://soiliveinberlin.wordpress.com
Underskattat med våfflor! Ska testa det med gräddfil nästa gång :-)
SvaraRaderaÅh, en hel bok med bara våfflor! Underbart.
SvaraRaderaKul att du tyckte om den. Jag köpte nytt dubbeljärn till jul, så nu ska det våfflas. /Katarina
SvaraRaderavåfflor. <333
SvaraRadera